Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Social controversial issues (απορίες Καημού) - Χτυπημένο Πέλμα

http://myshoeaddictiontoo.com/ebay/chic14.jpg
Δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ την αδυναμία μου στα όμορφα, περιποιημένα γυναικεία πόδια. Ειδικά όταν "οδηγούν" ψηλοτάκουνα παππούτσια, γόβες, σανδάλια κτλ κτλ.
Και φυσικά τώρα το καλοκαίρι που φεύγουν τα μακρυά παντελόνια και τα καλσόν και τα πόδια έρχονται σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα (και το οπτικό μας πεδίο) τα ερεθίσματα για εμάς τους λάτρεις (!) του ωραίου φίλου πολλαπλασιάζονται.

Αγαπημένες μου κυρίες επιτρέψτε μου όμως την (αντρική και άρα άσχετη) ερώτηση:
Πως καταφέρνετε 9 στις 10 να κυκλοφορείτε με πόδια εμφανώς καταπονημένα και χτυπημένα από τα παπούτσια σας;
Φτέρνες, δάχτυλα, πατούσες, κότσια (όχι και πολύ σέξυ όρος...) γυναικών όλων των ηλικιών, των βαρών, των υψών και των κοινωνικών τάξεων ,μόλις μπει ο Μάης, κυκλοφορούν ανάμεσά μας ως θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου με τα καλοκαιρινά υποδήματα. Σημαδεμένα, πρησμένα, σκασμένα και ξεραμένα περιφέρουν την "συντριβή" τους από το καινούργιο ζευγάρι αποκομίζοντας οίκτο αντί για θαυμασμό.

Πείτε μου για να καταλάβω και εγώ ο περίεργος Τι σας φταίει;
Τα αγοράζετε μικρά; Στενά; Μυτερά; Ψηλά;
Δεν υπάρχει τρόπος να βάλετε κάτι που να σας προσθέτει σεξουαλικότητα χωρίς να χρειαστείτε πιτ στοπ σε δερματολόγο ή ορθοπεδικό;

Πριν αρχίσετε να μου ...τα χώνετε θέλω να πιστέψετε ότι η απορία μου είναι αυθεντική, αληθινή και ειλικρινής!

Αν πάλι πρέπει σήμερα το βράδυ να πάτε κάπου και σκέφτεστε από τώρα πως θα βάλετε τις καινούργιες γόβες σας πάνω στο χτυπημένο σας δάχτυλο...εκτονωθείτε ευχαρίστως ενταύθα!



San star toy ciema - Nikos Ziwgalas

5 σχόλια:

ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΗ... είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Όχι τίποτα άλλο, αλλά καιρός είναι να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τί περνάμε... Θα μου πεις και με το δίκιο σου: "Για εμας το κανετε και φορατε 10ποντα;"
Οχι, δεν το κανουμε για εσας, αλλά......... σας αρεσει! Και μας αρεσει που σας αρεσει!

Οσο για τις δυσκολιες που αναφερεις θα σου πω το εξης: οσον αφορα στις γοβες π.χ τη μια χρονια ειναι "της μόδας" οι μυτερες (μπορεις να αντιληφθεις την καταπίεση των δαχτυλων) και την αλλη αυτες με τη στρογγυλη μυτη, οι οποιες όλο και καπου θα μας στενευουν, τουλαχιστον στην αρχη. Οι συνεχεις αλλαγες των υποδηματων κυριως αν οι φορμες τους ειναι πολυ διαφορετικες, προκαλουν τα εμφανη προβληματα που ανεφερες.

Ενω εσεις βολευεστε με εναν-δυο τυπους παπουτσιων και ειστε κυριοι!

Εμεις εχουμε γοβες, μποτες (στρογγυλες ή με μυτη) σαγιοναρες, πεδιλα, χαμηλα, ψηλα κτλ κτλ.
Ποσο να αντεξουν τα ερημα τα πελματα;

Ελπιζω να βοηθησα!
(ενιωσα οτι γραφω εκθεση!)

Φιλια καημε μου!

Γ.Π. είπε...

@πρωτόπλαστη, πρωτόπλαστή μου καλησπέρα!!
Περισσότερο μας αρέσει ...όταν το κάνετε για μας!!!
Τα φιλιά μου πρωτόπλαστή μου (και το θαυμασμό μου για την αντοχή και την προσαρμοστικότητά σας...)!

jacki είπε...

Αχ δεν την είχα δει την ανάρτηση αυτή..
Έχεις δίκιο βρε καημέ μου ότι και να πω.. Μα τα παπούτσια για μας τις γυναίκες είναι ότι είναι για σας.. Χμμμ για να σκεφτώ με τι θα μπορούσατε να είχατε λατρεία και να μη σας κάθεται καλά πάντα..
Δεν ξέρω αν έχετε ανάλογη "ασθένεια" :)
Μου αρέσουν πολύ όλα τα παπούτσια.. Δηλαδή πολύ δύσκολα θα καταλήξω σε ένα ζευγάρι παπούτσια.. Συνήθως αγοράζω δύο :)
Αλλά επιμένω έχεις δίκιο...

Σταλαγματιά είπε...

Καθυστερημένο σχόλιο αλλά έπεσε πάνω στην αναζήτηση μου το θέμα σου (κάτι άσχετο έψαχνα αλλά αυτά είναι τα κόλπα της google) και δεν μπορώ να μην σου πω την άποψη μου καθώς ως γνωστό για όσους με ξέρουν :)) είμαι λάτρης της ψηλοτάκουνης γόβας :))

και για του λόγου το αληθές

Την ίδια απορία με σένα εκφράζω κι εγώ αλλά την διαφοροποιώ λιγάκι ρωτώντας : Γιατί εκείνες που πατούν θεόστραβα επιλέγουν να φοράνε τακούνι;
Κάθε φορά που βλέπω μια υπέροχη γόβα έτσι κακοποιημένη μου έρχεται να ζητήσω την θέσπιση νέου νόμου περί κακοποιημένων παπουτσιών :)))

Ολίγον τι ψωνάρα θα μπορούσες να με πεις αλλά με την καλή έννοια :)))

Καλώς σε βρίσκω

Γ.Π. είπε...

@Σταλαγματιά, καλωσήρθες στην παρέα μας Σταλαγματιά μου! Αν και το παρόν ιστολόγιον βρίσκεται σε "αναστολή λειτουργίας"!
Θα μας βρεις στο http://less-means-more.blogspot.com/
Όσο για το σχόλιό σου ..."πατάς" σε ένα ευαίσθητό σημείο μου!
Νομίζω ότι είναι θέμα της επιστήμης της οπτικής, της γεωμετρίας και τις επιπεδομετρίας (και "καμπυλομετρίας" ακόμα καλύτερα να μη σου πω) το πως μαγνητίζουν τα γυναικεία πόδια το αντρικό βλέμμα. Και τα ψηλά τακούνια δρουν καταλυτικά σε αυτό!