Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Μια ανάρτηση για όσους οι προηγούμενες τους έπεσαν βαριές!

http://www.philenews.com/main/data/2009/01/22/2009_01_22_03_35_15__89a13f1611214f1cb8cc092102650bb1.jpg

Καλησπέρα!
Το πρωί που πήρα τις μετρήσεις της AGB τρελάθηκα!
Στο ιστολόγιο δεν πάτησε κανείς!
Σας έπεσε βαριά η ποίηση; Βαρετή;
Τί να κάνουμε; Δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή! Υπάρχουν και οι Δευτέρες....
Τέλοσπάντων δεν σας κακοκαρδίζω (αυτό μου έλειπε, λες και έχω κι άλλους αναγνώστες, εσάς έχω, εσάς θα νταχταρίσω...! ; ))))

Σήμερα όμως σας έχω μια ανάρτηση με θέμα ,τί άλλο εκτός από, τον σούπερ σταρ του ιστολογίου, τη γιαγιά!
Σε μια κουβέντα λοιπόν που είχαμε με τη γιαγιά (δηλαδή αποφάσισε εκείνη ότι θα έχουμε αυτήν την κουβέντα, μόνη της την άρχισε, είπε τα δικά της και όταν ξεθύμανε την τελείωσε) μου απαρίθμησε τι ακριβώς της αρέσει στην τηλεόραση. Και φυσικά θα τα ακούσετε και εσείς! Αφού το θέλετε, το ξέρω!

Λοιπόν, ξεκινάει τη μέρα της από τις 6 το πρωί με τις εφημερίδες (μαζί με το πρώτο χάπι της ημέρας). Υπ' όψιν η γιαγιά τα τελευταία 85 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τα οικιακά! αλλά τέτοια προσήλωση στην ενημέρωση ούτε ο ... Ρουσόπουλος!

Μόλις ξεκινάει η Μελέτη τη βάζει γιατί τους άλλους τους βαριέται ("μεγάλωσαν τώρα πια αυτοί, θέλει να δει νέα πρόσωπα!")!

Μετά λέει ή βλέπει τον Γρηγόρη ή συνήθως την κορτσούδα στο 2 -στη ΝΕΤ δηλαδή- που λέει για τα πολιτικά, την υγεία, τις συντάξεις και τη φορολογία (!). Επαναλαμβάνω και διευκρινίζω ότι η γιαγιά ... ούτε τα ρέστα στον Μαρινόπουλο! Απ'στομάει το πορτοφόλι (που σημαίνει ανοίγω το φερμουάρ, το κρατάω από τις άκρες και το τινάζω πάνω στο ταμείο!) και όσα πάρει η υπάλληλος! Τί τα θέλει τα φορολογικά και τα πιστοποιητικά ενεργητικής απόδοσης των κτηρίων και τα ακούει ένας θεός ξέρει...

Μεσημέρι πάντα ειδήσεις (πρώτα στο Mega και μετά στη NET που τα λέει και πιο ...ήρεμα!).
Και να σου και το μεσημεριανό χάπι και υπνάκος με Δρυμούση (!)

Μετά συνεχίζει με την Αρβύλα!! Ναι άμα δεν δει πως έχουν σχολιάσει τα μπλογκ την επικαιρότητα και βιντεάκια κλεμμένα από το Youtube ανεβάζει χοληστερίνη! Την αρ(α)βύλα οπωσδήποτε!

Μετά ΕΔΕΜ (την ζαλίζει μια γριά γειτόνισσα να την βλέπει και το κάνει με το ζόρι για να μπορεί να ξέρει να σχολιάζει) και στα καπάκια Χατζηνικολάου!
Αν δεν δει Χατζηνικολάου σου κατεβάζει κάτι μούτρα γιατί "μόνο αυτός είναι έγκυρος και ας τα λέει και λίγο υπέρ της κυβέρνησης τί να κάνουμε, αυτός είναι σωστός!"

Και βέβαια σιχαίνεται Λαζόπουλο, Λάκη γλυκούλη, πολυκατοικίες και τέτοια! Θέλει ή ποδόσφαιρα (τρέμε Σωτηρακόπουλε) ή ντοκυμαντέρ με ζωάκια ή ΣΚΑΙ!

Για το βραδυνό χάπι παίρνει Παπαγιάννη που "τα λέει καυτά" ή αν έχει κανένα XFactor ή τηλεπαιχνίδι (μόνο γνώσεων)! Μέχρι και Prison Break είχε δοκιμάσει αλλά μετα δεν την πιάνει ύπνος γιατί ταράζεται....

Και θα μου πεις τώρα με το δίκιο σου: Και γιατί μας ζαλίζεις ρε φίλε τη βλέπει η γιαγιά σου; Τί είμαστε εμείς, το τηλεκοντρόλ της;

Σας ζαλίζω γιατί απορώ:
Το διαννοούνται όλοι αυτοί που σχεδιάζουν το πρόγραμμα των καναλιών και στοχεύουν στο δυναμικό κοινό ότι τους βλέπει μόνο η γιαγιά μου;;;;;

Ότι το δυναμικό κοινό 15-44 στην ουσία είναι κοινό που ήταν 15 χρονών το 1944;;;;;

Και τους θεωρεί και λίγο ντεμοντέ;
Ε;

Υ.γ. Στην άνωθεν φωτογραφία η γιαγιά μου είναι η αριστερή κοπελίτσα! Είναι λίγο παλιά και δεν φαίνεται καλά αλλά το κατάλαβα από το τρέμουλο στα χέρια λόγω συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα!


miliokas giannhs - o xaramofais(antra mou paei) -

28 σχόλια:

roadartist είπε...

xaxaxaxa eisai foberos :D

gregory είπε...

εγω την βρισκω μια χαρα την γιαγια...
μπραβο της .

mahler76 είπε...

poia poisi?

Μελίτη είπε...

Χαχαχα! Υπέροχος Καημέ μου!!! Μου αρέσει η κατάληξη: Εάν το διαννοούνται όλοι αυτοί που σχεδιάζουν το πρόγραμμα των καναλιών ότι τους βλέπει μόνο η γιαγιά σου!!!
Λοιπόν, όπως κι εσύ είδες τα μηχανάκια AGB είναι εντελώς-μα εντελώς-άχρηστα.
Και επ' ουδενί μην οπισθοχωρήσεις. Βάζε ως άρθρα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου και ό,τι κρίνεις εσύ καλύτερο!

Φιλιά πολλά-πολλά για καληνύχτα.
(Και στη γιαγιά σου φιλιά ιδιαιτέρως. Φοβερή!)

jacki είπε...

Χαχαχαχα κορυφη.. Ένα φιλί στη γιαγιά σου και απο μένα.. Απίστευτη.

zoyzoy είπε...

Τώρα διαβάζοντας τα σχόλια απ'τη μια θα γελάς και απ΄την άλλη θα εκνευρίζεσαι πιστεύω.Το ποίημα του Βαλαωρίτη μου θύμισε τα σχολικά μου χρόνια.Δεν είχα τον χρόνο να το διαβάσω όλο θα μείνει απ'΄τ΄απωθημένα μου που 2ζωές δεν με φτάνουν για να διαβάσω και να κάνω πράγματα που θέλω.Εμπλεξα σ'ενα κυκεώνα με τα blogg που δεν φανταζόμουν. Τόσα ενδιαφέροντα και να μην έχεις το χρόνο ν'ασχοληθείς και να διαβάσεις έστω.
Οσο για τη γιαγιά που τα τελευταία 85χρόνια ασχολείται μόνο με τα οικιακά(πολύ εύστοχο)την βρίσκω και πολύ προχώ(ρημένη)αφού δεν κολλάει στα κλασικά νούμερα και κάνει την διαφορά στα μηχανάκια της AGB.
Εχουν μια εμμονή αυτές οι γυναίκες με ορισμένα πρόσωπα νομίζουν οτι είναι φίλος τους.Κάπως έτσι και η δική μου μάνα κολλημένη με τον Ευαγγελάτο και είναι ικανή να σε κάνει εχθρό της αν της πει κακιά κουβέντα γιαυτόν.
Φιλιά στη Γιαγιά καλημέρα να'χεις!!

One Happy Dot είπε...

Την επόμενη φορά παρακαλώ να κάνεις ανάρτηση μαζί με τη γιαγιά!!! Κόκκινο θα χτυπήσουν τα μηχανάκια της AGB!!!!!

Γ.Π. είπε...

@roadartist, όχι εγώ! Η ...συνεργάτης μου!

Γ.Π. είπε...

@gregory, άστα φίλε! Τώρα προσπαθώ να την πείσω να αρχίσω το τσιγάρο στα 85 της! Έτσι για να ανεβάσουμε λίγο το μέσο όρο στις αντικαπνιστικές στατιστικές!!!

Γ.Π. είπε...

@Mahler, poia poia? Εδώ κόντεψα να αναρτήσω Πετρούλα για να δω....πελάτη και εσύ ρωτάς!!! (αλλά πάλι θα μου πεις, η γιαγιά είναι μεγαλύτερη σταρ!)

Γ.Π. είπε...

@Μελίτη, αχ βρε Μελίτη μου τι να κάνω! Μετά τα δικά σου τραβήγματα σκέφτηκα να ...αυτορυθμιστώ σε πιο "προβλεπόμενα" θέματα! Αλλά θα επανέρθω δριμύτερος με πρώτη ευκαιρία!
Με ξέρεις τώρα, δεν αλλάζει ο Καημός!

Υ.γ. όποτε με δει στο πιάνο η γιαγιά ζητάει εκείνο το τραγουδάκι το..."απαλό" (ξέρεις εσύ!)

Γ.Π. είπε...

@jacki, έτσι για να μη νομίζεις ότι καλοπερνάς μόνο εσύ!!
; )

Γ.Π. είπε...

@zoyzoy, δεν πειράζει zoyzoy μου μην αγχώνεσαι! Εδώ θα είναι ο Βαλαωρίτης για πολλές γενίες ακόμα! Θα βρει τον χώρο του μέσα στον κοσμοπανικό που περνάμε!
Όσο για την έλλειψη χρόνου σου συστήνω να ανοίξεις ένα word και να βάζεις εκεί τις αναρτήσεις που δεν διαβάζονται στο πόδι και κάθε τόσο να τυπώνεις για να διαβάζεις ότι ώρα μπορείς!

Γ.Π. είπε...

@one happy dot, dottaki εορτάζον ένα έχω να σου πω! Η γιαγιά αν δεν καλοκαταλάβει κάτι στην τηλεόραση με βάζει να τις το ψάξω "σ' εκείνο το πράγμα- βλεπε laptop" να της πω ακριβώς τι γίνεται!
Πολύ προχώ!
Αλλά προτιμάει να μην εκτεθεί ακόμα στον φακό!

SkinLikeSand είπε...

Πρέπει να πεις στη γιαγιά σου να πετάξει την τηλεόραση. Το ίδιο και αρκετοί άλλοι.

Σε παρακολουθώ btw, αλλά είμαι λίγο πνιγμένος λόγω σχολής και υποχρεώσεων και δεν αφήνω σχόλια. :)

patsiouri είπε...

Γαμάτη!!!!!!!!!1
Μα το Θεό, μάλλον μόνο για τις γιαγιάδες έχει σχεδιαστεί το πρόγραμμα της τηλεόρασης!

Aντώνης είπε...

Αυτό δεν είναι απλή γιαγιά, αγαπητέ! Είναι το πιό λαμπρό αστέρι! Εύγε :)

Γ.Π. είπε...

@de_sou_lew, καλημέρα! Μου αρκεί που με παρακολουθείς! Έτσι κι αλλιώς δε_σου_ λέω είναι όχι δε_σε_διαβάζω!!!!
;)))

Γ.Π. είπε...

@topatsiouri, καλημέρα! Συμφωνώ απόλυτα ότι για τις γιαγιάδες έχει σχεδιαστεί το πρόγραμμα. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για τις γιαγιάδες οι διαφημίσεις και με ρωτάει όλα τα κουλά που μπορείς να φανταστείς όπως το τι είναι τα ...ψιψιψίνια..!

Γ.Π. είπε...

@Αντώνης, το καλύτερο αντικαταθλιπτικό είναι (όταν δε θυμάται όλους του πεθαμένους) αλλά δεν το ξέρει!

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_6625.html

Antoine είπε...

Και εγώ εστιάζω στο σημείο για τα κοινά "15-44" που τα χαρακτηρίζουν νεανικά. Εγώ δεν ξέρω κανέναν σ'αυτήν την ηλικία που να έχει χρόνο να βλέπει και τηλεόραση. Άντε λίγο το βράδυ, αλλά αυτό. Τίποτε άλλο.

Και τι να κάνει η γιαγιάκα σου η καημένη! Κουράστηκε κι αυτή και πλέον η τηλεόραση της κάνει παρέα.

Χαιρετώ!

Γ.Π. είπε...

@Ελλην και Χάος, χαιρετίζω την αγωνιστικότητά σου φίλε. Δεν μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με τη φωνή σου αλλά τη θεωρώ απαραίτητη και απολύτως χρήσιμη για να εξισορροπεί όλους αυτούς τους "ανισόρροπους" που μας κουμαντάρουν!

Γ.Π. είπε...

@antoine, καλημέρα φίλε. Και εγώ δεν καταλαβαίνω πως μπορούν να εντάσσονται στην ίδια κατηγορία οι ηλικίες από 15 μέχρι 44. Το μόνο κοινό που μπορώ να βρω είναι η δυνατότητα να καταναλώνουν αλλά από εκεί και πέρα δεν βρίσκω άλλες ομοιότητες..
Τώρα η γιαγιά...παρέα ψάχνει και από αυτής της άποψης πάλι καλά για εκείνη που έχει βρει και όλα αυτά τα ενδιαφέροντα!

Leviathan είπε...

bravo sti giagia!!!!lakis o glikoulis??????de mou leei kati xexe...kalispera!

Γ.Π. είπε...

@leviathan, τυχερός είσαι φίλε που δε σου λέει τίποτα! Καλό Σαββατοκύριακό!

ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΗ... είπε...

αχαχαχαχαχα! Η τρομερη γιαγια ιζ μπακ! Το lost εκανε καμια αποπειρα να το δει; Μα παρακολουθει ραδιο αρβυλα; αχαχαχαχαχα

(Υ.Γ Μετα απο εναν μηνα εγκλεισμου στο σπιτι λογω της εξεταστικης, κατα τη διαρκεια της οποιας διαβασα πολλαααα αρχαια, λατινικα, λογοτεχνιες, καταλαβαινεις οτι χρειαζομουν αποτοξινωση απ'ο,τι μου τα θυμιζε...Ζητω συγγνωμη και απο τον κυριο Βαλαωριτη!)

Φιλια πολλα και στη γιαγια!

Γ.Π. είπε...

@Πρωτόπλαστη, καλημέρα Πρωτόπλαστή μου! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητάς συγγνώμη από κανέναν! Είναι απολύτως κατανοητό να θες να ...ξεμπλογκάρεις!!
Όλοι μας άλλωστε έρχονται μέρες που νιώθουμε έτσι! Ελπίζω να πέρασες υπέροχα! Σου στέλνω τα φιλιά μου και σου εύχομαι ένα υπέροχο (αν και βροχερό Σαββατοκύριακο!)