Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

To do (αλλά δε θελω...!) + Diogenis Daskalou

Άμα δε θέλει ο άλλος να κάνει κάτι...
(αντίστροφη ψυχολογία..;
ανάποδο ξύπνημα...;
το πήρε με στραβό μάτι...;)




(Υ.γ. όχι δεν είναι στημένο. Είναι το αυθόρμητο post it της μαμάς μου για μια εξέταση -τίποτα σημαντικό ευτυχώς- που έχει να κάνει την άλλη Δευτέρα το απόγευμα! Και φανταστήτε ότι της το είπα ότι το έχει βάλει ανάποδα και πάλι δεν το κατάλαβε!!! Μέχρι που έστησα το πακετάκι δίπλα στη σωστή φορά και...)


Και δωράκι ένα σπαρταριστό απόσπασμα απο την Κυριακάτικη εκπομπή του Διογένη Δασκάλου στο ραδιόφωνο του Alpha


Miza re, se lew! (01-02-09) (50422-62383).mp3 -
«Μίζα…ρε, σε λέω!»
με τον Διογένη Δασκάλου

http://www.nline.gr/s015/544_01.jpg
Ο δημιουργός των Monie & Monie Conniente σχολιάζει και σατιρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα και τους πρωταγωνιστές της, προσφέροντας άφθονο γέλιο και… τροφή για προβληματισμό.

10 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

Αντίστροφη ψυχολογία ή το έκανε επίτηδες μήπως και το παρατηρήσουν οι άντρες του σπιτιού και την κανακέψουν λίγο? Ας μην είναι κάτι σοβαρό...πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος για μια αγκαλιά παραπάνω? Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλά αποτελέσματα! Με την διαδικτυακή μου αγάπη...1 :) .

ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΗ... είπε...

Χαχαχαχα! ενα αυθορμητα βαλμενο post it! Eιναι το εκπεφρασμενο υποσυνειδητο καημε μου!

Καλο μηνα!
Φιλια και καλα αποτελεσματα στη μαμα!

mahler76 είπε...

εγώ απλά να ευχηθώ να πάνε όλα καλά με την εξέταση. Φιλιά και καλό μήνα.

Γ.Π. είπε...

@one happy dot, ευχαριστούμε (υιός και μαμά!) Καλό μήνα και σε σένα! Όσο για το κανάκεμα (οι 3 άντρες του σπιτιού) νομίζουμε ότι την έχουμε καλομάθει! Εκείνη πάλι το εντελώς αντίθετο!!!! ;)))))

Γ.Π. είπε...

@πρωτόπλαστη, ευχαριστούμε εγώ η μαμά (και το υποσυνείδητο της!!) Καλό μήνα (αλλά πολύ το συζητάμε βρε παιδιά και δεν το βλέπω να μας πάει και τόσο καλά!)

Γ.Π. είπε...

@mahler76, εξαρτάται πως το εννοεί ο καθένας το καλά! Γιατί η μαμά μπορεί και να ψήνεται να μην είναι όλα ...λαμπίκος για να έχει κάτι να γκρινιάζει και να κανακεύεται!(το πιασε η τσαχπίνα μας η dot!)

mahler76 είπε...

εννοώ αντικειμενικά καλά. όσο για το κανάκεμα, να τις το δίνεται έτσι κι αλλιώς.

Γ.Π. είπε...

@Mahler, I am just joking dear! But thank you eitherway! (min psaroneis! Apla barethika na allaksw ti glwssa sta ellinika kai eipa na to axiopoihsw ligo!)

Μελίτη είπε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εξέταση και περιμένω τα καλά νέα.

Υ.Γ. Μάλλον η μαμά έχει πιάσει το νόημα με το γιν και το γιαν χαχα!

Γ.Π. είπε...

@Μελίτη, καλημέρα Μελίτη μου! Δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό, καποια εξέταση για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα (αλλά έτσι κι αλλιώς θα πρόκειται για πολύ αρχή αν είναι...)!
Αλλά ναι, η μαμά συχνά ...χαϊδεύται!