Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Καταντάει αηδία πια! Όχι στα σήματα!

Έχει καταντήσει πλέον κουραστικό! Αλλά και όχι μόνο. Είναι και επικίνδυνο! Προκειμένου να "παίξουν" κάποιοι, να πουλήσουν εφηβική συμμορίτικη μαγκιά, να πουν ότι κάποιοι είναι ρε φίλε, κάναν κάτι αξιοσημείωτο, καταστρέφουν τις ταμπέλες και τα σήματα στους δρόμους.
Είναι που είναι άθλια η σηματοδότηση στους αθηναϊκούς δρόμους, κρύβονται τα περισσότερα σήματα πίσω από δέντρα, ταμπέλες καταστημάτων, περίπτερα ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, έχουμε και τους δωδεκάχρονους (εν πνεύματι τουλάχιστον) να καλύπτουν το περιεχόμενο των σημάτων με αυτοκόλλητα!
Και αν νομίζετε ότι μου τι σπάει επειδή τα περισσότερα (στη συντριπτική πλειοψηφία τους) γράφουν Παναθηναϊκός έχετε δίκιο. Ναι! Γι΄αυτό μου τη σπάει ακόμα πιο πολύ! Επειδή αυτή είναι η ομάδα μου και δεν μπορεί επειδή κάποιο τσογλάνι (φοβικό και ανώνυμο) θέλει να το παίξει μάγκας να χρησιμοποιεί τα σύμβολά της για να καταστρέφει.
Φυσικά και δεν ευθύνεται ο επίσημος Παναθηναϊκός για αυτό. Φυσικά και δεν μπορεί ο δήμος ή όποιος είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση των σημάτων να κυνηγάει τον κάθε ανώριμο που κολλάει μια βλακεία στο stop.


Αν όμως επειδή αντί να γράφει STOP μια ταμπέλα γράφει "ΠΑΟ ΓΟΥΒΑ" γίνει ένα ατύχημα; Θα φταίει ο οδηγός; Μήπως θα πρέπει να κάνει δεξιά, να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και να ξεκολλάει ένα, ένα τα αυτοκόλλητα για να δει αν επιτρέπεται να κάνει δεξιά, να παρκάρει ή να προσέξει τους πεζούς; Αν δεν είναι ήδη πολύ αργά βέβαια! Ή μήπως θα πρέπει να ταχτεί στον άγιο Χριστόφορο ή στον Άγιο Φανούριο να του φανερώσει ποιος είναι ο δρόμος που ψάχνει και δεν βρίσκει και γιαυτό καίει την βενζίνη του για ώρα κυκλώνοντας το τετράγωνο σαν ινδιάνος που κάνει ληστεία τρένου;
Έλεος ρε παιδιά! Κάντε κάτι πιο έξυπνο! Μπορείτε!
Σας έχω πιο ικανούς από το να κολλάτε αυτοκόλλητα. Δε σας τιμά αυτό. Δε σας κάνει ξεχωριστούς. Δε σας κάνει περισσότερο ομάδα.
Πάρτε ένα τεράστιο πανό που να λέει ΠΑΟ-ΓΟΥΒΑ-ΜΠΡΑΧΑΜΙ ότι άλλο θέλετε και τα φιλαράκια σας και πηγαίνετε στο γήπεδο. Φτιάξτε μια ομάδα 5χ5 που να τη λέτε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΧΑΪΔΑΡΙ.Βρείτε ένα τσιμεντένιο τοίχο στο δρόμο και κάντε ένα graffiti με τον Ηρακλή και το Ρόπαλο! Κάντε τατουάζ το δικέφαλο αετό! Κολλήστε όσα αυτοκόλλητα θέλετε στον τοίχο του σπιτιού σας. Αλλά όχι στις γαμ..ενες τις ταμπέλες!
Σκεφτείτε κάτι πιο έξυπνο, μπορείτε!

Υ.Γ. Το slideshow είναι ένα πολύ μικρό δείγμα, μιας εικοσάλεπτης βόλτας με το αυτοκίνητο. Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη σε αρκετά σημεία και ο κίνδυνος ατυχήματος πολύ αυξημένος. Ας θορυβηθούν κάποιοι!