Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Το παραμύθι του Νιόνιου

Αυτές οι γιορτινές μέρες κρύβουν για όσους μπορούμε να έχουμε την ψυχική ηρεμία να το νιώσουμε μια ιδιαίτερη μαγεία. Μέρες που το μόνο που ζητάς είναι να κάτσεις κοντά σε ένα δικό σου άνθρωπο και να ακούσεις ιστορίες και παραμύθια και να παρακαλάς να μη ξημερώσει για να μη σταματήσουν οι ιστορίες.
Για σήμερα διάλεξα έναν από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες της εποχής μας το Νιόνιο. Και το παραμύθι που μας είπε πέρσι στο Gazarte. Απολαύστε τον (κατά προτίμηση με την ψυχή ελαφριά, παιδική, σχεδόν αφελείς αλλά ευήκοοι και χαμογελαστοί)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάθε φορά που ακούω ένα καλό παραμύθι σαν κι αυτό η ψυχή μου μερώνει.γίνομαι επιβάτης σε αυτό το θεόσταλτο αυτοκίνητο που με πάει για λίγο σε αυτό το ευλογημένο χωριό.μακάρι ο καθένας μας να μπορόυσε να ακούει ή να διαβάζει περισσότερα παραμύθια σήμερα για να γλυκαίνει την καρδιά του.ευχαριστούμε που αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρθηκες εσύ καημέ να μοιραστείς μαζί μας τα υπέροχα παραμύθια σου τόσο του Νιόνιου όσο κ της κυρίας Στ. να σαι καλά , σου εύχομαι καλή χρονιά.