Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Επάγγελμα: "Καλεσμένος" (alter- alpha)



Αυτή τη στιγμή βλέπω κάτι στην τηλεόραση και δεν πιστεύω τα μάτια μου! Η μεσαία παίκτρια στο Ραντεβού στα Τυφλά, από αυτές που ήτανε με τον Νίκο Παπαδάκη, είναι εντελώς ίδια (όσο μπορώ να θυμάμαι) με μια που ήταν χτες προχτές στο Κοιτάω Μπροστά και έλεγε για τον αδίστακτο άντρα της που την παράτησε έγκυο!
Δεν μπορεί να κάνω λάθος... Αυτό το ανοιχτό καστανό ελαφρά σπαστό μαλλί, η ελιά στα χείλη, τα μάτια, ίδια. Τα κιλά δε θυμάμαι αν είναι αυτά αλλά κατά τα άλλα... ίδια. Αν δε το βλέπετε, αν δεν έχετε δει το άλλο θα σας φαίνεται περίεργο. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δύσκολα ξεχνάω φάτσες και είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα.
Φυσικά όλοι έχουμε ακούσει ότι είναι στημένα αρκετά τηλέφωνα σε τέτοιου είδους εκπομπές, αλλά και οι καλεσμένοι;
Θα μου πείτε και τι έγινε ρε φίλε αν είναι η ίδια, μπορεί και να την παράτησε ο άλλος και να πήγε στο Ραντεβού στα Τυφλά για να βρει καινούριο!
Αλλά τόση αλλαγή συναισθημάτων; Από τη χαροκαμμένη (κύριε Πετροχείλο στυλ) στη Θρασκιά σε σεξομάνιακ (με όλο αυτό το τροφαντό μπούτι επιδεικτικά ανεβασμένο πάνω στο άλλο) με διάθεση έτοιμη για όλα στη Ναταλία;
Όποιος έχει δει και τις δύο εκπομπές τουλάχιστον ας επιβεβαιώσει!

Υ.Γ. Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι αυτή είναι η τιμωρία μου που βλέπω τέτοιες εκπομπές! Δεν θα δικαιολογηθώ, απλά την έχω τη ρημάδα ανοιχτή σχεδόν συνέχεια στη κουζίνα και πέφτει το μάτι!

Y.Γ. 2 Ρε παιδιά μήπως κάνω λάθος;Αφού μοιάζουν ρε παιδί μου τόσο πολύ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

deja vu!

:))))))))))))

κλεισ' τη ρημαδα!

Ανώνυμος είπε...

Ταλέντο ανεκμετάλευτο είσαι...ΧΑΧΑΧΑ

Γ.Π. είπε...

Άστα να πάνε! Τα πραγματα χειροτερεύουν!! Την είδα την ίδια και στον ύπνο μου με τίβενο ακαδημαϊκή να κρατάει ένα πάπυρο και να απαγγέλει:" Wir müssen wissen, wir werden wissen!" (πρέπει να μάθουμε, θα μάθουμε!).
Αλλά νομίζω ότι αυτό οφείλεται..."πλήρως" (οι μαθηματικοί το πιάσαν το υπονοούμενο!) στο Χίλμπερτ και στο "φίλο" του το Γκέντελ με τους οποίους έχω ανοίξει κάτι παρτίδες τελευταία!