Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Χριστουγεννιάτικος Στολισμός

Τί θα λέγατε να ξεκινήσουμε ένα παιχνίδι; Για να μπαίνουμε σιγά σιγά και στο κλίμα των ημερών; Ποιά ήταν η πρώτη χριστουγεννιάτικα στολισμένη εικόνα που είδατε φέτος; Ποιός ήταν ο πιο ανυπόμονος γείτονας; Μήπως έχετε και εσείς ήδη στολίσει και περιμένετε να σας μιμηθούν και οι διπλανοί γιατί ντρέπεστε να ανάψετε από τώρα τα λαμπάκια μόνοι σας;


Όσο για μένα η πρώτη χριστουγεννιάτικη εικόνα ήταν το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, 21ης Νοεμβρίου, μία παρά. Είχα βγεί βόλτα με το αυτοκίνητο και περνώντας από τη Βασ. Σοφίας έτυχα πάνω στην ώρα που τα συνεργεία του Δήμου ανέβαζαν τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στις κολώνες. Αλλά και στην Πανεπιστημίου και στο Αttica και παρακάτω, όλο το κέντρο στολίζονταν για αυτές τις γιορτές. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Αθήνα με υποδέχτηκε πρώτη στο γιορτινό κλίμα.

Στείλτε και εσείς ή γράψτε για τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια και που τα είδατε.

Υ.Γ. Περιμένω χριστουγεννιάτικες εικόνες ιδιαιτέρως από Lina, Baltazar, Marina, Nιόβη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδα την πρόσκληση πρωί πρωί και ανταποκρίνομαι άμεσα χιχι
Καλη σου μέρα!

Γ.Π. είπε...

Τα "15 αδέρφια" και άλλες χριστουγεννιάτικες ιστορίες λοιπόν! Νιόβη μου να προσέχεις με το μηχανάκι! Και σου προτείνω να βάζεις και ένα ΑγιοΒασιλιάτικο κατακόκκινο σκούφο που θα στον παίρνει ο αέρας καθώς θα διασχίζεις το δρόμο!χι,χι!