Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

Νομαρχία Αποτελέσματα











Περίμενα από το καλοκαίρι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της Νομαρχίας Αθηνών. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε αλλά μια θέση στο δημόσιο έχει κάποια πλεονεκτήματα που δύσκολα βρίσκεις αλλού. Ανοίγω τον πίνακα των διοριστέων, τζίφος. Ανοίγω τον πίνακα κατάταξης, κατεβάζω την μπάρα 50.. 70...100... 250... πουθενά! Ρε γαμώτο που είμαι; Ανοίγω τον πίνακα των απορριφθέντων και βουαλά αποκάλυψη! Μαζί με καμιά πεντακοσαριά έχουμε απορριφθεί γιατί καταθέσαμε ελλειπή δικαιολογητικά!!!Ναι. Καμιά πεντακοσαριά μηχανικοί κατορθώσαμε να μην πάμε τα σωστά δικαιολογητικά! Τα πήρα! Πήγα σήμερα στη Νομαρχία να ζητήσω τα ρέστα. Με πιάσαν τα επαναστατικά μου και άρχισα τις φωνές. Με πήρε μια κυρία παράμερα. "Παιδάκι μου μη φωνάζεις. Όντως ξέχασες να φέρεις δικαιολογητικά. Την ταυτότητα της ΔΑΠ έπρεπε να φέρεις. Κανένα χαρτί από την τοπική της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά δεν τα έφερες. Αδίκως φωνάζεις."
Μου έφυγε κάθε διάθεση διαμαρτυρίας. Κατέβασα τα αφτιά και έφυγα. Την ταυτότητα της ΔΑΠ. Το είχα σκεφτεί αλλά...

2 σχόλια:

Dylan Dog είπε...

Απ'ότι φαίνεται μετά το θέμα που είχε γίνει για το θρήσκευμα στην ταυτότητα , νομίζω ότι είναι καιρός να γίνει κάτι αντίστοιχο με το κόμμα που ψηφίζουμε . Αυτά είναι κατάντια .

Γ.Π. είπε...

Dylan Dog καλωσήρθες στο σπιτικό μου.Ευχαριστώ και για την ανταπόδοση της επίσκεψης. Το μπλογκ σου είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Το θέμα μου είναι τουλάχιστον να προωθούνται οι "χρωματιστοί" υποψήφιοι αλλά να έχουν και τα τυπικά προσόντα! Και όχι άσχετοι αλλά καταγάλανοι!